MBG Starbridge Delivery FWD är en innovativ och miljövänlig elektrisk flakmoped, utrustad med två kraftfulla borstlösa elmotorer som ger en maximal effekt på 3000 W. Denna elektriska flakmoped är designad för att förenkla ditt arbete och göra det både smidigare och mer hållbart.

Med en total längd på 2250 mm, bredd på 960 mm och höjd på 1100 mm, erbjuder MBG Starbridge Delivery FWD en kompakt och smidig lösning för att transportera gods i stadsmiljöer. Med en markfrigång på 150 mm och en hjulbas på 1390 mm kan mopeden enkelt navigera över ojämna ytor och genom trånga passager.

Den elektriska flakmopeden har en vikt på 183 kg och kan bära en maximal last på 150 kg på flaket, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för att transportera gods effektivt och pålitligt. Flakstorleken, L950xB1000 mm, ger gott om utrymme för att säkra och skydda dina varor under transport.

MBG Starbridge Delivery FWD har två hastighetslägen: 25 km/h och 45 km/h, vilket gör det möjligt att anpassa farten efter dina behov och rådande trafikförhållanden. Med en räckvidd på upp till 50 km kan du enkelt utföra flera leveranser utan att behöva oroa dig för att ladda mopeden under dagen.

Denna elektriska flakmoped är utrustad med hydraulisk fjädring både fram och bak, vilket ger en bekväm körupplevelse och bidrar till att skydda ditt gods från stötar under transport. Den har även skivbromsar fram och bak, samt en praktisk parkeringsbroms för säker parkering vid leveranser eller pauser.

MBG Starbridge Delivery FWD rullar på stabila däck med dimensionerna 130/60-13 fram och 120/80-14 bak, vilket ger utmärkt grepp och stabilitet på vägen.

Elsystemet består av 5 st 12V45Ah silikonbatterier som ger tillräckligt med energi för att driva den kraftfulla borstlösa motorn och säkerställa en pålitlig prestanda under hela arbetsdagen.

Sammantaget är MBG Starbridge Delivery FWD en effektiv och miljövänlig lösning för dina transportbehov. Den elektriska flakmopeden kombinerar innovativ teknik, kompakt design och enastående prestanda för att erbjuda en smidig, säker och hållbar transportlösning för både privatpersoner och företag.

Med MBG Starbridge Delivery FWD kan du enkelt navigera genom trånga stadsmiljöer och snabbt leverera gods till kunder och klienter, samtidigt som du minskar ditt koldioxidavtryck och bidrar till en grönare framtid. Dess låga driftskostnader och låga underhållsbehov gör den även till ett kostnadseffektivt alternativ för företag som vill minska sina overheadkostnader och förbättra sin lönsamhet.

Oavsett om du är egen företagare eller ansvarar för en flotta av fordon, är MBG Starbridge Delivery FWD det självklara valet för en modern och miljövänlig transportlösning. Investera i framtiden och upptäck fördelarna med elektrisk mobilitet redan idag med MBG Starbridge Delivery FWD.

Hitta återförsäljare Köp nu Ladda ner katalog

Specifikationer

  • Moped klass 1 – 45 km/h.
  • 5 mils räckvidd och 150 kg lastkapacitet.
  • 2x 1500w Elmotorer.

Tillbehör

Med rätt tillbehör finns inga gränser för vad din flakmoped kan göra för dig. Behöver du lasta högt eller koppla på ett släp? Vi har tillbehören som uppfyller just dina behov.

Läs mer

Reservdelar

Det ska vara både tryggt och smidigt att äga en eldriven flakmoped från MGB StarBridge. Beställ dina reservdelar online eller kontakta din lokala återförsäljare.

Läs mer

Hitta en återförsäljare

Var finns din närmsta MGB StarBridge flakmoped? Välkommen till din återförsäljare. 

Hitta återförsäljare

Om MGB StarBridge

Med kvalitet, kundnöjdhet och produktsäkerhet i fokus levererar vi svenskutvecklade eldrivna flakmopeder. 

Upptäck en smakfull balans mellan klassisk design och toppmodern utrustning.

Läs mer

Vanliga frågor

Har du frågor om ditt nya liv som flakmopedägare?

Vi ger svar på allt du behöver veta.

FAQ