Om MGB StarBridge 

Tillsammans med Swebike, Chatenet och Viarelli ligger MGB StarBridge i fronten inom motorbranschen i Sverige. Vi har ett nära och starkt samarbete med våra tillverkare, vilket gör att vi alltid kan hålla en hög standard till ett lågt pris. Vår ständiga utveckling och viljan att vara i framkant när det gäller kvalitet, service och produktsäkerhet har resulterat i att våra modeller är mycket uppskattade av våra kunder.

Marknadsledande

Vi är en av få leverantörer som erbjuder svenskutvecklade eldrivna flakmopeder som är anpassade efter det Nordiska klimatet. Våra eldrivna flakmopeder levererar inte bara marknadens charmigaste retrodesign utan håller även en hög funktionell standard. Våra mångsidiga flakmopeder går att använda som ett smidigt transportmedel, ett kostnadseffektivt arbetsredskap eller nyttjas för ren och skär körglädje.

Vanliga frågor

Har du frågor om ditt nya liv som flakmopedägare?

Vi ger svar på allt du behöver veta.

FAQ

Din vardagshjälte

En flakmoped från MGB StarBridge kan vara din eldrivna arbetshäst men också bidra till en livsstil präglad av enkelhet och harmoni. Oslagbar funktionalitet och prestanda i kombination med klassisk design.

Mer än bara ett fordon - välkommen till en ny livsstil.

Läs mer